Budimska 2, 11000 Belgrade, Serbia 00381 11 3391258
//estetikramita.rs/wp-content/uploads/2017/02/about-sr.jpg
Ko je dr Dejan Milutinović?

Dr Dejan Milutinović (Sarajevo, 28.4.1966.) je specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije, jedan od vodećih stručnjaka u ovoj oblasti u našoj zemlji.
Nakon osnovne škole “25. maj” na Novom Beogradu, dr Milutinović upisuje Treću beogradsku gimnaziju, a nakon toga i Medicinski fakultet u Beogradu.
Kao vrstan student, fakultet završava sa najvišim ocenama, a specijalizaciju iz plastične i rekonstruktivne hirurgije započinje na VMA u Beogradu (1993-1998). Pre specijalizacije u Beogradu, iimao je priliku da se usavršava na Karolinskom institutu u Švedskoj (1991), a tokom specijalizacije proveo je izvesno vreme u Moskvi, Stokholmu i Rimu.
Po završetku specijalizacije zaposlio se u Institut za majku i dete (1998-2001), a 2001. godine prelazi na Kliniku za opekotine, plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju Kliničkog centra Srbije. Tamo je boravio do 2006. godine na funkciji načelnika operativnog bloka, zamenika direktora i načelnika endoskopske hirurgije.
2007. godine osnovao je privatnu ordinaciju Estetiku Ramitu.

Dr Milutinović je još kao učenik i srednjoškolac ispoljavao različite talente. Bio je aktivan sportista - član Veslačkog kluba “Crvena Zvezda”, sa kojim je više puta osvajao prvenstvo Srbije u veslanju, a kao član veslačke reprezentacije Jugoslavije osvojio je treće mesto na prvenstvu Balkana. Takođe je ispoljavao talenat za poeziju - dobitnik je nagrade za literarni rad za zbirku pesama. Dobitnik je i diplome “Mihajlo Petrović Alas”, a bio je i učesnik na republičkom takmičenju iz fizike.

Član je brojnih udruženja u zemlji i inostranstvu, među kojima se izdvajaju Srpsko udruženje za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju (SRPRAS); British Association of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgeons (BAPRAS); The European Society of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery (ESPRAS); International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS) i WOSAM.

Profesionalne aktivnosti dr Milutinovića usmerene su i ka edukaciji: trenutno je angažovan kao zvanični edukator za primenu Aquilixa za područje Srbije i zemlje u regionu. Najmlađi je predsednik humanitarne organizacije Lions iz Zemuna. Jedan je od učesnika na Evropskom forumu u Rimu.

Tečno govori engleski i švedski jezik.

Kako i sam ističe, nijedno njegova profesionalna dostignuća ne bi bila moguća bez ljubavi i podrške porodice. Na početku su to bili otac Srđan, oficir vojske i elektroinženjer i majka Slobodanka, profesor filozofije, koji su kroz vaspitanje podržavali njegova brojna interesovanja. Danas najveću podršku ima u supruzi Olgi i njihovo troje dece, sinu Rastku i ćerkama Mileni i Tamari. Jedan od najvećih životnih uspeha za njega je i rođenje njegove dece.

U slobodno vreme, dr Milutinović uživa u svojim hobijima, koji odslikavaju njegovu svestranost i ljubav prema sportu i umetnosti: rafting, ronjenje, pecanje i slikanje uljanim bojama.

Članstvo u profesionalnim udruženjima:

Naša klinika