Budimska 2, 11000 Belgrade, Serbia 00381 11 3391258

Face lifting (zatezanje lica)

Face lifting je jedna od najčešćih i najvažnijih estetskih operacija. Poznata je i kao operacija zatezanja lica. Zbog mnogobrojnih prednosti, ovaj zahvat zauzima centralno mesto u estetskoj hirurgiji. Sama činjenica da je ovo operacija koja će vam pomoći da podmladite lice doprinosi velikoj popularnosti face liftinga među damama širom sveta.

Face lifting je veoma zahvalan zahvat zbog toga što se može kombinovati i sa drugim hirurškim zahvatima u predelu lica. I ne samo to – face lifting se koristi i prilikom zatezanja kože vrata, kao i dela mekotkivnog segmenta, što dovodi do promene celokupnog izgleda lica i vrata. Za dame koje traže nešto više od "običnog" zatezanja, ovo može biti veoma poželjan ishod.

Promene na licu su veoma specifične, zbog toga što su odmah uočljive. Ne možete sakriti tu malu boru ispod oka ili onu na čelu. A to dovodi do nesigurnosti i osećaja krivice kod dama koje se suočavaju sa promenama i starenjem. Posebno su osetljive na ovu temu, jer kako godine počinju da odmiču njihovo lice - tačnije koža lica - počne da gubi na elastičnosti i svežini.

Starenje je za svakog drugačije iskustvo, ali ne mora biti dramatično. Uz profesionalnu i stručnu konsultaciju našeg doktora dobićete pravu informaciju o tome da li je rešenje za vaš problem u hirurškoj korekciji ili u neinvazivnim tretmanima. Moguće je da će vam čak i predložiti kombinaciju ova dva zahvata, ukoliko proceni da će to dati efekat koji želite.

Još uvek niste sigurni da li je face lifting zahvat koji vam je potreban? Kontaktirajte doktora Milutinovića i zakažite svoj prvi pregled.